Skip til hoved indholdet
    Hjem Klub - overblik Fritidstilbud i og udenfor huset

Fritidstilbud i og udenfor huset

Oversigt over fritidstilbud i Høje-Taastrup Kommune

Læringshuset samarbejder med Kulturskolerne, Ungdomsskolen, Springcenter Nærheden og Fløng Svømmehal i Høje-Taastrup Kommune.

Kultuskolerne og Ungdomsskolen har undervisning og hold med base i huset, mens Sprincenter Nærheden og Fløng Svømmehal benyttes i dele af idrætsundervisningen og i SFO-tid. 

Derudover benytter fritidsforeninger som Coding Pirates og håndbold huset gennem Fritid og kultur i Høje-Taastrup Kommune.

 

Fritidstilbud uden for huset

Der desuden rig mulighed for at deltage i forskellige fritidstilbud og aktiviteter uden for huset og også i ferierne. Der er for eksempel ferieaktiviter for børn og unge, vandre-, løbe- og cykelruter, Hedeland, Kroppedal Museum, Taastrup Teater og Taastrup Bibliotekerne.

Oversigt

På Kulturskolerne i Høje-Taastrup Kommune kan du gå til undervisning i musik, billed, drama og dans. Uanset om du er nybegynder eller øvet er der et hold til dig. God undervisning kræver gode undervisere, og på Kulturskolerne mener de selv, at de har nogle af de dygtigste og mest engagerede, der kan opstøves i landet.

Noget af undervisningen og nolge af holdene har base i huset, men langt det meste finder sted i Børne- og Kulturhuset.

Du kan læse mere om, hvad du kan gå til, tilmelding, betaling med mere på Kulturskolernes hjemmeside khtk.dk

Ungdomsskolen tilbyder fritidsundervisning til unge mellem 13 år (7. klasse) og 18 år. Dette er gratis tilbud, som består af ekstra undervisning i skolefag og undervisning i fag og aktiviteter, man ikke finder i skolen eller det lokale foreningsliv. Sæsonen kører fra september til april.

Har du ønsker eller forslag til emner, de bør tilbyde undervisning i, så hører de meget gerne fra dig.

Noget af undervisningen har base i huset, men langt det meste finder sted på Høje-Taastrup Ungdomsskole, Taastrupgårdsvej 12, 2630 Taastrup, og Linie10, Parkvej 76B, 2630 Taastrup.

Du kan læse med om, hvad du kan gå til og tilmelding på Høje-Taastrup Ungdomsskoles hjemmeside minungdomsskole.dk

Fægtning eller volleyball? Krav Maga eller boksning? Fodbold eller skydning? Billedskole, filmklub, skak eller rollespil? Der er masser af muligheder for at være aktiv i fritiden og i ferierne i Høje-Taastrup Kommune.

Du kan læse mere om kulturliv, naturområder, parker og byrum, svømme- og idrætshaller samt udeliv på Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside htk.dk. Du finder et link øverst på denne side. Du kan også læse mere om, hvad du kan gå til på hjemmesiden

Hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om fritidstilbud i og udenfor huset, skal du kontakte dem direkte. Du finder deres kontaktoplysninger på siden Kontakt os

Læs også

Læringshuset | Leg - Lær - Lev

Læringshuset

Skolebakken 1
2640 Hedehusene

CVR-nr. 19501817
EAN-nr. 5798008906770

Åbningstid kontor
Mandag-fredag 7.45-15.15

Telefon: +45 43 35 21 40
laeringshuset@htk.dk

Dagtilbud

Telefon: +45 43 35 44 60
laeringshuset-dagtilbud@htk.dk 
Åbningstid dagtilbud
Mandag-fredag 6.00-17.00

SFO

Telefon: +45 43 35 21 40
laeringshuset-sfo@htk.dk 
Åbningstid SFO
Mandag-torsdag 6.00-17.00 
Fredag 6.00-16.00

Klub

Telefon: +45 43 35 35 05
klubinn@htk.dk 
Åbningstid klub
Mandag-torsdag 13.30-17.30 
Fredag 13.30-17.00